Duftlys, Rumduft og Røgelse

Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Filtrer

 

Kategorier
Størrelse

There are no filter terms yet

Farve

There are no filter terms yet

Luksuriøst udvalg af duft til hjemmet

Forkæl dig selv med vores luksuriøse udvalg af parfumer, sæber, cremer og dufte til hjemmet.

Selvpleje og indre harmoni går hånd i hånd. Himmerli præsenterer en eksklusiv udvalg af naturlig røgelse, ansvarligt fremstillet duftlys med lokalt-sourcede ingredienser og bæredygtig emballage. Se vores mange spændende dufte til hjemmet og naturlig røgelse.

Naturlige veganske duftlys og andre dufte til hjemmet

Eksklusiv producent af håndlavede duftlys, der vækker sanserne og fortryller hjemmet med deres unikke og raffinerede aromaer. Hver duft er omhyggeligt sammensat og inspireret af naturens skønhed og essens.

 

Røgelsespinde, aroma og naturlig røgelse

Oplev vores udvalg af naturlig røgelse, ideel til at skabe en afslappende atmosfære med duft til hjemmet. Vores røgelsespinde er inspireret af traditionel aromaterapi, de fremstillet af nøje udvalgte urter og essentielle olier. Herunder også den skønne Salvie, kendt gennem århundreder for sine rensende egenskaber.

Den perfekte gave skønhed til hjemmet eller en du holder af

Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller leder efter den perfekte gave til en du holder af, vil vores produkter med deres unikke kombination af naturlige ingredienser og fortryllende dufte forkæle dine sanser og skabe et øjeblik af velvære i dit hjem. Gå på opdagelse i vores sortiment i dag og lad dig inspirere af skønheden i det naturlige.

Se vores udvalg af skønhedsprodukter her!

Og se vores udvalg af vores smukke toilettasker her!