Nyheder

Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Filtrer

 

Kategorier
Størrelse

There are no filter terms yet

Farve

There are no filter terms yet

Velkommen til vores seneste nyheder fra Himmerli!

Vi er glade for at præsentere dig for seneste udvalg af spændende varer og nyheder fra Himmerli

Varer der er nøje udvalgt ud fra principper om historie, kultur, bæredygtighed og socialt ansvar.

Vi tror på at tilbyde mere end blot produkter; vi ønsker at levere oplevelser og historier, der forbinder dig med verden omkring dig. Derfor har vi kurateret et sortiment, der ikke kun fejrer håndværkets skønhed, men også respekterer og ærer dets kulturelle og historiske betydning.

Vores udvalg af varer strækker sig fra håndlavede lys, glas og keramik og men også tæpper, tekstiler og meget andet. Fælles er at de alle bærer gamle traditioner videre. Se bla. vores bæredygtigt fremstillet genanvendt messing knager her!

Vi er stolte af vores leverandørers engagement i social ansvarlighed, især i forhold til women empowerment. Mange af vores produkter er fremstillet af kvinder, der arbejder for at styrke sig selv og deres samfund. Ved at støtte disse lokale initiativer støtter du også disse kvinder i deres rejse mod selvstændighed og succes.

Udsalg

Da vi er i konstant bevægelse og gerne vil sikre, at vores sortiment afspejler vores værdier og passion for kvalitetsprodukter og løbende byder på nye spændende varer. Har vi besluttet at udfase udvalgte produktgrupper og brands, som vi ikke længere synes matcher vores DNA. Dette betyder, at vi nu tilbyder disse produkter med en rabat på op til 50%!

Se udvalgte tilbud her!

Eksklusiv interiør med social ansvarlig profil

Tag dig tid til at udforske vores sortiment og nyheder fra Himmerli. Lad dig inspirere af de historier, der ligger bag hvert enkelt produkt. Vi er overbeviste om, at du vil finde noget, der ikke kun beriger dit liv, men også beriger verden omkring dig.

Tak fordi du støtter vores mission om at fremme en mere bæredygtig, retfærdig og smuk verden.