Handelsbetingelser

Hurtig navigation

Generelt

Her finder du handelsbetingelserne for køb hos himmerli.com. Alle betingelser er samlet på denne side, så du nemt kan få et overblik over dine lovmæssige rettigheder samt de særlige betingelser vi tilbyder dig som kunde.


Himmerli ApS

Skovlybakken 10
2840 Holte
TLF: +45 24 22 24 82

webshop@himmerli.com

CVR: 42198927

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og efter du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail webshop@himmerli.com eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Himmerli at vurdere varens stand. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Himmerli ApS

Skovlybakken 10

2840 Holte

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Betaling

Himmerli modtager online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard. Vi tager ikke kortgebyrer.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt fra vores lager.

Reservation af beløb

Ved anvendelse af internationale betalingskort, debit såvel som kredit, sker en reservation af det beløb der handles for. Dette beløb er reserveret indtil webshoppen, har behandlet og afsendt din ordre. Når ordren er afsendt, hæves pengene på kontoen. Reservationstiden afhænger af produktet/ydelsen.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

Autorisering på debitkort

Ved debit kort, vil du kunne se at pengene er reserveret på din konto og at dit rådighedsbeløb vil her stå som værende mindre.

Annullerer du eller webshoppen efterfølgende din ordre, så kan webshoppen ikke hæve pengene, men reservationen vil fortsat gælde i en periode. Bemærk at kun din bank (eller kortudsteder) vil kunne ophæve reservationen.

autorisering på kreditkort

Pengene vil først hæves fra din konto og fremgå af dit overblik når webshoppen behandler og hæver betalingen for din ordre

Alle beløb på hjemmesiden er inklusive moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:

Denmark – Kroner (DKK)

Himmerli benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Levering

FRAGT OG LEVERING (Fri levering fra dkr. 999):

Pakker leveres under normale omstændigheder inden for 1-3 hverdage i Danmark. Er varen mod forventning ikke på lager, modtager du besked med det samme. I dette tilfælde giver vi dig pengene retur eller hjælper med at finde en tilsvarende vare et andet sted. 

Vi kan sende alle danske ordrer med Dao, GLS eller Postnord. Så du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst.

Du kan vælge mellem at få leveret hjemme, på udleveringssted eller sendt pakken direkte til dit arbejde.

Du kan frit vælge mellem følgende: DAO,  GLS eller PostNord:

 

DAO Shop: 49,00 kr.

DAO Home: 49,00 kr.

GLS Pakkeshop: 49,00 kr.

GLS Privat: 69,00 kr.

 

PostNord Udleveringssted: 59,00 kr.

PostNord Privat: 79,00 kr

PostNord Erhverv: 59,00 kr.

 

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Ved salg udenfor Danmark kontakt os på webshop@himmerli.com. Vær opmærksom på at leveringer uden for EU, kan blive pålagt told og moms og at dette betales af modtager.

Reklamationsret

Der ydes altid 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelovs regler for varekøb, når du handler hos os som forbruger. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Himmerli i rimelig tid efter du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Himmerli dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang, såfremt reklamationen er berettiget. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

Himmerli ApS

Skovlybakken 10

2840 Holte


Har du modtaget en vare med fejl/mangler, så kontakt os på webshop@himmerli.com – her skal du beskrive fejlen eller manglen, samt oplyse ordrenummer. Derudover skal du vedhæfte billeder, der viser fejlen/manglen.

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav eller uden omdeling.

 

Hvis du handler som erhvervsdrivende, forbeholder vi os retten til at afhjælpe f.eks. i form af reparationer frem for at ombytte.

(Indsæt eventuelt yderligere oplysninger her, hvis I har særlige regler for reklamationsret i B2B-aftaler)

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte webshop@himmerli.com Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr  

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Se formular her

Til:

Himmerli.com

Skovlybakken 10

2840 Holte

e-mail: webshop@himmerli.com

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 05.03.2024