Om Himmerli

Om Himmerli

Hos Himmerli ønsker vi at give vores kunder en unik oplevelse ved at tilbyde produkter, der skiller sig ud fra mængden. Vi har nøje udvalgt varer fra hele verden.

Vi har et bredt udvalg af varer inden for forskellige varer indenfor interiør og livsstilsprodukter. Vores sortiment omfatter både eksklusive designervarer og unikke fund fra mindre producenter. Vi ønsker at give vores kunder mulighed for at udforske og opdage nye og spændende måder at indrette sig på.

Vi lægger vi vægt på at tilbyde produkter, der er holdbare og tidløse. Vi ønsker, at vores varer skal være i stand til at følge vores kunder i deres livsrejser og blive en del af deres personlige historie.

Ansvarlighed

Som ansvarlig virksomhed stræber vi efter at have et tæt forhold til vores leverandører. Vi ønsker at sikre, at produkterne produceres under fair arbejdsforhold, og at de er fremstillet med respekt for miljøet. Vi er stolte af at kunne støtte lokale samfund og bidrage til deres udvikling.

Vi er passionerede omkring bjergene og fascineres af deres skønhed og mystik. Det er i disse omgivelser, at vores navn, Himmerli, får sin betydning. Himmerli symboliserer vores drømme og længsler, vores behov for at finde ro og fordybelse. Vi ønsker, at Himmerli bliver et samlingssted for ligesindede, der deler vores passion for naturen og ønsket om at leve mere bevidst.

Vi håber, at du vil tage imod vores univers med åbne arme. Vi er dedikerede til at give dig den bedste shopping oplevelse og opmuntre dig til at vælge kvalitet over kvantitet. Velkommen til Himmerli – et univers, der er mere end bare en webshop.

POP UP SHOP

I slutningen af 2023 var vi så heldige at åbne en unik pop up butik på Falkoner Alle, Frederiksberg hvor vi fil lov til at møde en masse søde kunder.

Butikken er lukket igen men vi håber meget på at kunne invitere jer ind i et nyt fysisk univers i løbet af 2024. Indtil da vil vi yde den bedste shopping oplevelse i vores online univers. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få supplerende billeder, specifikke mål og sågar en lille video af varerne hvis du har behov for at vide mere før dit køb.

Følg os på instagram eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og find den perfekte gave til dig selv eller en, du holder af. Vi har nøje udvalgt hvert eneste produkt, så du kan være sikker på at finde noget helt unikt og specielt.