Muse Votive Candle (Set of 3)

445,00 kr.

På lager

-
+
Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Beskrivelse

En smuk trio med de ikoniske blikfang inkluderer hver Muse Votive Candle. Set med alle tre af de mest luksuriøse dufte. Pakket ind i en gaveæske, er hver aromatisk lys støbt i en perfekt lille genanvendelig krukke, som kan beholdes efter lyset er brændt ud. Muse D’Or er glamorøs og boblende i forgylt porcelæn. Duften: lyserød peber, salvie balsam. Muse Noir er dyster og mystisk i sort porcelæn. afskårne blomster.

Dybe noter af bergamot og sort blomme blandet med amber og vetiver. Muse Blanc er et skarpt, blomstrende øjeblik i gennemsigtigt hvidt porcelæn.

Mål: 8 cm Dia., 5.7 cm H each. 74 ml indeholder soya og paraffin.

 

Moderne amerikansk glamour. Jonathan Adler er en sand kunstner, som ikke går på kompromis for at skabe moderne og luksuriøse boligindretninger samt keramik, møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige, billige og fleksible. Du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem følgende:
Levering til valgfrit udleveringssted: GLS, PostNord, DAO.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail webshop@himmerli.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Lignende produkter