Ostara røgelsespinde

230,00 kr.

På lager

-
+
Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Beskrivelse

Røgelsespinde af 100% naturlige ingredienser

Ostara repræsenterer livsenergien af rene magnoliablomster, bark og sandeltræ. Disse røgelsespinde forbindes med elegance og skønhed. Magnolia er et gammelt symbol på indre styrke. Oplev fuld energisk livskraft af blomstring – tilsyneladende yin og delikat, men en modstandsdygtig skønhed, der blomstrer af forandring.

Gudinden for foråret, der står for forandring med sin evne til at omdanne himmelsk energi til duftende skønhed af blomst, knop og skud. Magnolia: De tørrede og malede kronblade og bark, udstråler elegance. Bløde blomster kontrasteres af jordende sandeltræ. Hengivelse til dette velduftende mesterværk, for igen at byde lyset velkommen, når vi begynder at folde os ud efter vinteren.

Lavet med magnoliaknopper, bark og sandeltræ (Santalum spicatum) 100% aromatiske planter, vegansk, etisk kilde Fri for syntetiske stoffer, fyldstoffer, bambus, trækul, olier

Indholder:

50 pinde i hver pakke, hver pind brænder i ca. 30 minutter.

Disse japansk inspirerede røgelsespinde er af den gamle kunst at lave røgelse og blandet med raffinerede plante materialer for at give en elegant og dyb duft

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige, billige og fleksible. Du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem følgende:
Levering til valgfrit udleveringssted: GLS, PostNord, DAO.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail webshop@himmerli.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.