Brands

Malaika - Cairo

Malaika bruger egyptisk bomuld til at skabe tekstiler af høj kvalitet til dit hjem. De underviser lokale kvinder i bland andet håndbroderi og giver dem mulighed for at forbedre deres økonomiske situation. Hver Malaika-produkt er et lille kunstværk, fremstillet i en dynamisk og kreativ proces. Malaika tror på at fremme iværksætteri og ansvarlig forretning som en form for små selvstændige.

Doing goods

Doing Goods er kendt for deres smukke og unikke håndlavede produkter. De arbejder tæt sammen med lokale håndværkere fra forskellige lande, som Indien og Marokko, for at skabe deres kollektioner af interiørvarer.

Det unikke er deres fokus på bæredygtighed og fair handel. De sikrer, at alle deres håndværkere får retfærdig betaling og arbejdsvilkår, samtidig med at de bevarer de traditionelle håndværksmetoder i produktionen.

Laya

Laya’s fokus på håndlavet design i Nepal og Peru sikrer en positiv indvirkning på lokalsamfundene. De arbejder med lokale.

Deres produkter er lavet med respekt for lokale traditioner og skaber en forbindelse mellem forskellige kulturer. Ved at købe Laya’s produkter støtter du lokale ”Women Empowering” tiltag og derigennem et bæredygtigt og fair globalt samfund. Det er mere end bare et dansk design brand, det er en bevægelse mod en mere harmonisk og meningsfuld livsstil.

Les Ottomans

Les Ottomans, et eksklusiv Italiensk brand, der specialiserer sig i at skabe æstetisk og unikke interiørprodukter.

Les Ottomans tilbyder en imponerende række tekstiler og interiørprodukter, der er lavet af udvalgte materialer og har mønstre og farver, der fremhæver den smukke æstetik fra Det Osmanniske Rige.

Jonathan Adler

Moderne amerikansk glamour.

Jonathan Adler er en sand kunstner, som ikke går på kompromis for at skabe moderne og luksuriøse boligindretninger samt keramik, møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Ortigia Sicilia

Ortigia Sicilia er et italiensk brand, der laver eksklusive kropsplejeprodukter. De bruger naturlige ingredienser og undgår skadelige kemikalier.

Produktet er plejende og dufter skønt. Ortigia Sicilia tilbyder også gaveæsker og kollektioner, perfekte til enhver anledning. Udforsk deres luksuriøse og naturlige produkter, der vil forkæle både din hud og sjæl.

Mojoo

Mojoos har rødder i smukke, tidløse lakbakker og lakæsker til hjemmet. Disse klassiske produkter kommer i et bredt udvalg af farver, og hver sæson introduceres nye trendfarver, der passer til tidligere kollektioner.

Alle bakkerne er håndlavede i Vietnam ved hjælp af gamle traditionelle teknikker. De er lavet af træ, der er blevet lakeret op til 12 gange for at opnå en blød højglansoverflade. Denne teknik er med til at skabe et eksklusivt udtryk, som vi er passionerede omkring.

Collectable Items

Vi elsker at finde sjældne skatte, så vores udvalg er altid nyt og overraskende. Uanset om du er en samler, en interiørdesigner eller bare en person, der værdsætter autentiske varer, vil vores varer berige dit hjem og fortælle en historie, der strækker sig langt ud over det moderne samfund.

Udforsk vores hjemmeside og find den perfekte skat til dit liv og hjem.