Himmerli Collectable Items

Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Filtrer

 

Kategorier
Størrelse

There are no filter terms yet

Farve

There are no filter terms yet

Træd ind i en verden af kuraterede skatte

Velkommen til vores verden af unikke og spændende indretningsgenstande, hvor æstetik og kvalitet mødes i et smukt samspil. Vi er stolte af at præsentere et særligt udvalg af kunsthåndværk fra forskellige dele af verden. Håndplukket med omhu for at berige dit hjem med karakter og stil.

Hver genstand i vores kollektion fortæller sin egen historie og bærer på traditioner og håndværk fra fjerne kyster til nære nabolag. Vi stræber efter at udvælge et bredt udvalg, der omfavner forskellige kulturer, stilarter og materiale. Her kan du kan finde netop det, der taler til din personlige æstetik.

Fra de blide bølger i japansk keramik til de farverige mønstre i afrikanske tekstiler. Himmerli har kurateret en skatkiste af indretningsgenstande, der tilføjer sjæl og personlighed til ethvert rum. Uanset om du søger efter en unik vase til din yndlingsblomst, smukke tekstiler eller en sjov og personlig pyntegenstand. Vi sikre på, at vores kollektion har noget, der kan inspirere og måske begejstre dig.

Verdenens mangfoldighed

Vi tror på at skabe et hjem, der afspejler vores individualitet og fortæller vores historie. Derfor går vi på opdagelse i verdens farverige skatkammer af kunsthåndværk for at bringe dig det bedste af det bedste. Vores passion for skønhed og kvalitet afspejler sig i hvert eneste produkt. Vi håber, at du vil finde glæden ved at udforske vores udvalg og bringe noget af verdenens mangfoldighed ind i dit hjem. Velkommen til vores univers af unikkeog spændende indretningsgenstande!

Keramisk håndværk

Blandt vores skatkammer finder du keramik af Wilma Nawara, som bor og arbejder i sit atalier i det solbeskinnede Portugal. Hendes værker fanger essensen af portugisisk natur og nordeuropæisk kultur og stil. Hun er en håndværker med en udtrykt æstetik og sans for det feminine og det rå. Hver en vase over af af hendes passion for naturen.

 Japandi style

Japansk og skandinavist indretning går op i en højere enhed og det har vundet ind de senere år og tilmed fået et begreb “Japandi” eller Japandi style. Japandi er en sammentrækning af Japan og Skandinavien.

Vi har fundet et helt særligt udvalg af japanske kunstværker skabt af materialer og teknikker fra hatte fremstilling, som passer ind med danske design klassikere som Poul Kjærholm, Wegner, Finn Juhl og Arne Jacobsen.

 

Mangfoldigt indretning

Udforsk et mangfoldigt spektrum af kunstneriske udtryk og find dem, der bedst passer til din hjemmeindretning.

Hver eneste vare i vores kuraterede udvalg er omhyggeligt udvalgt for at bringe en følelse af autenticitet, skønhed og historie ind i dit hjem. Uanset om det er et smukt stykke keramik, et unikt designet genstand eller en smuk tekstil. Hver genstand en invitation til at opleve verden gennem øjnene på dygtige håndværkere og kunstnere.