Textured white stoneware vase 1

1.150,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Beskrivelse

Vase fra Wilma Nawara

Dyb ind i håndværkets verden, hvor skønhed og natur forenes i en enestående skabelse. En håndlavet hvid stentøjsvase, skabt af den dygtige Wilma Nawara, er et sandt kunstværk, der udstråler både elegance og rå naturlighed.

På overfladen af vasen fornemmer man straks dens ægthed med det uglaserede, rå ler, der indfanger jordens taktile kvaliteter. Den cremehvide farve giver vasen en tidløs og sofistikeret aura, der fanger øjet med sin enkelhed og dybde.

Men det er ikke kun det ydre, der fascinerer; indersiden er fortryllet med en skinnende glasur, der skaber en kontrast til det rå ydre. Den glaserede overflade reflekterer lyset og fremhæver vasens skulpturelle form.

Hver eneste detalje af denne vase bærer præg af håndværksmæssig perfektion og omhu. Den er ikke blot et stykke keramik, men en fortælling om passionen bag håndværket og forbindelsen til naturen, der inspirerer kunstneren bag – Wilma Nawara.

Mål: ca 23 cm høj og 8,5 cm åbning

Wilma Nawara er en keramiker fra Holland. Hendes fokus ligger på funktionalitet, lang levetid og enkelhed. Alle værker er lavet på drejeskive og er omhyggeligt formgjort i hånden. Naturens farver og teksturer er inspirationen bag. Wilma er altid på jagt efter små øjeblikke som skiftende farver på solnedgange, flimrende lysrefleksioner, klippe- og sandformationer eller regndråber, der falder på vandoverfladen. Intet andet betyder noget end at se verden være smuk i sin egen form.

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige, billige og fleksible. Du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem følgende:
Levering til valgfrit udleveringssted: GLS, PostNord, DAO.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail webshop@himmerli.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.