Japandi glasvase cirkel natural

795,00 kr.

På lager

-
+
Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Beskrivelse

Lille Japandi blomstervase med kjole

Serien består af 3 distinkte vaser i Japandi stil. De er skabt ved at lagre og forenkle runde, trekantede og firkantede former inspireret af middelalderlige kjolemønstre og moderne nederdele.

Grundmaterialet er raffia, og delen langs midten er lavet af gennemsigtigt materiale. Disse materialer skaber en følelse af lethed, der fremhæver glasbeklædningen. En smuk lille vase formet som en nederdel er perfekt med en enkelt blomst. Uanset om den bruges som vase til at arrangere blomster eller som en kunstgenstand, tilpasser den sig til en række forskellige miljøer.

Denne søde lille vase, der ligner en ballon nederdel, passer godt til en enkelt blomst. Uanset om den bruges som en blomstervase eller som en udstillingsgenstand, matcher den forskellige indretningsscenarier. Selvom den hurtigt forsøger at vende tilbage til sin oprindelige form, når den føler sig genert, tilføjer selv en lille ændring i nederdelens form en charme til rummet.

Materiale:

Krop: Raffia-palme

Brystdel: Polyester

Cylinder: Glas

Størrelse: H 21 × B 11,5 cm

Håndplukket kunsthåndværk fra Japan med fokus på autencitet, kvalitet og historisk håndværk. Det Japansk formsprog og indretningsstil er på mange måder forenelig med den skandivaviske. Igennem de seneste år er japandi stil blevet særligt populær. Japandi stilen, er en sammentrækningen af japansk og skandinavisk, har i de seneste år været flittigt brugt i relation til boligindretning og afspejler mødet mellem de to landes arkitektur og designtradition.

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige, billige og fleksible. Du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem følgende:
Levering til valgfrit udleveringssted: GLS, PostNord, DAO.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail webshop@himmerli.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Lignende produkter