Doing Goods

Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Filtrer

 

Kategorier
Størrelse

There are no filter terms yet

Farve

There are no filter terms yet

De søde dyretæpper fra Doing Goods

Doing Goods er kendt for deres unikke og håndlavede produkter inden for indretning og accessories. Doing Goods blev grundlagt af to hollandske søskende, Aanyoung Yeh og Jan Swinkels. Deres vision om at skabe smukke og karakterfulde genstande til hjemmet, der afspejler deres passion for forskellige kulturer.

Doing Goods’ sortiment omfatter et bredt udvalg af produkter. Herunder tekstiler, de søde dyretæpper, puder, recycled messing og meget mere. Doing Goods skiller sig ud ved deres unikke design, der ofte er inspireret af traditionelle håndværksteknikker fra forskellige dele af verden. Doing Goods produkter er ofte kendetegnet ved farverige mønstre, dyreprint og et strejf af boheme-stil.

Recycled messing

Du må ikke snyde dig selv for at se de populære messing knager og knopper fra Doing Goods

De har også lavet en fantastisk kollektion af recycled messing, som udover de ikoniske messing knager og messing greb. Omfatter smukke messingrammer, med smukt farvet glas. De populære cirkus æsker, som kan bruges til til alt fra smykkeskrin, pilleæsker eller hårnåle. Smukke lysestager, smykketræ og sjove bordkortholdere.

Dyretæpper og tekstiler

En af Doing Goods’ signaturprodukter er deres dyrehoveder og de søde dyretæpper. Ofte skildringer af eksotiske dyr som elefanter, løver, og tigere. Disse produkter er håndtuftede og udstråler en unik charmerende og legende æstetik. De søde dyretæpper fra Doing Goods har gjort dem til populære valg for dem, der ønsker at tilføre et strejf af eventyr og eksotisme til deres hjem.

Bæredygtighed og etisk produktion

Udover deres fokus på design og æstetik er Doing Goods også engageret i bæredygtighed og etisk produktion. De arbejder tæt sammen med lokale håndværkere og producenter rundt omkring i verden. Det gør det for at sikre, at deres produkter produceres under retfærdige arbejdsforhold og med respekt for miljøet.

Se de populære dyretæpper her! Det populære tigertæppe, løvetæppe, bjørnetæppe, og leopardtæppe.

Du bør også se på Doing Goods block print duge og sengetæpper i sæsonens farver og mønstre her!

På grund af deres unikke design, høje kvalitet og engagement i bæredygtighed har Doing Goods opnået international anerkendelse. Doing Goods har etableret sig som et populært valg blandt dem, der søger at tilføre deres hjem personlighed og charme med unikke indretningsgenstande.