Lucky Clover Circus Box

165,00 kr.

På lager

-
+
Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Beskrivelse
Træd ind i en fortryllende verden med denne circus box med firkløver på toppen. En håndlavet skat omhyggeligt udformet af håndværkere i Indien! 
Denne finurlige æske, lavet af messing og resin, er perfekt til at rumme dine små skatte og nipsgenstande og tilføjer et strejf af magi. Hver æske er et unikt kunstværk, et vidnesbyrd om det kunstneriske og hjerte, der er hældt i dens skabelse. 
Byd glæde ind i dit hjem med lykke kløver circus æsken.

Omfavn de dejlige variationer, der følger med dens håndlavede natur; ikke to æsker er helt ens. Selvom perfektion kan være uhåndgribelig, tilføjer det unikke ved hver genstand dens charme, hvilket gør den til en lille æske med vidundere, der virkelig er enestående!

Disse æsker med firkløver på toppen er lavet af genanvendte eller brugte materialer, hvilket har en mindre miljøpåvirkning. Genanvendte materialer kræver mindre energi og vand at producere, genererer færre kuldioxidemissioner og reducerer affaldet.

Mål: L: 5 cm, W: 5 cm, H: 5 cm

Oprindelse: Indien

Materialer: Messing og resin

Doing Goods logo
Doing Goods er kendt for deres smukke og unikke håndlavede produkter. De arbejder tæt sammen med lokale håndværkere fra forskellige lande, som Indien og Marokko, for at skabe deres kollektioner af interiørvarer. Det unikke er deres fokus på bæredygtighed og fair handel. De sikrer, at alle deres håndværkere får retfærdig betaling og arbejdsvilkår, samtidig med at de bevarer de traditionelle håndværksmetoder i produktionen.

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige, billige og fleksible. Du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem følgende:
Levering til valgfrit udleveringssted: GLS, PostNord, DAO.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail webshop@himmerli.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.