KAZI

Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Filtrer

 

Kategorier
Størrelse

There are no filter terms yet

Farve

There are no filter terms yet

Kunst, Bæredygtighed og Social Forandring

Kazi betyder arbejde på swahili, men det meget mere end bare et ord. Det er en vision om at skabe kunstværker, der ikke kun er smukke, men også skaber positiv forandring i verden omkring os. Kazi designs er ikke blot produkter. De er kilden til stabil og fair løn til dygtige håndværkere, som længe har været hjørnestenen i arbejdet.

Styrkelse af Lokalsamfund

Ved at støtte Kazi vælger du ikke bare et kunstværk, du vælger at støtte lokalsamfund og fremme økonomisk stabilitet.

Bæredygtighed

Bæredygtighed er afgørende i vores proces. Vi vælger ansvarligt høstede naturlige fibre og sikrer, at vores produktion ikke kun respekterer miljøet, men også forstærker de sociale bånd i de samfund, vi er en del af. Gennem vores samarbejde med Nest sikrer vi, at vores lønninger og praksis lever op til de højeste standarder, og vi udvikler os kontinuerligt for at møde de skiftende krav på det globale marked.

Den fair løn, vi giver, har en mangedoblet effekt i de lokalsamfund, hvor vores håndværkere bor. Det skaber ikke bare job, det forøger indkomsten og styrker økonomier på en bæredygtig måde. Når du investerer i Kazi-vægkunst, bliver du en del af vores fællesskab og en del af løsningen. Din støtte er med til at sikre, at vores cirkel af indflydelse bliver stærkere og mere meningsfuld for fremtiden.

Tak for din støtte i vores fælles bæredygtige fremtid

Tak for din deltagelse i denne rejse mod en bæredygtig og retfærdig fremtid. Vi håber, at du vil elske de kunstværker, som vi elsker at skabe. Sammen kan vi virkelig gøre en forskel.