Creme incense holder

280,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

-
+
Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Beskrivelse

En smuk og organisk røgelsesholder, fremstillet af cremehvidt stentøj

Fortryllende glasur, der trækker på inspiration fra de naturligt afrundede strandsten. Dette kunstværk er skabt på en drejeskive af den talentfulde og æstetisk bevidste Wilma Nawara, der bor i Portugal. Den cremehvide glasur fremhæver stentøjets elegance og samtidig, et jordnært udtryk til denne røgelsesholder.

Mål: 10 x 4 cm

Oprindelse: Portugal

Wilma Nawara er en keramiker fra Holland. Hendes fokus ligger på funktionalitet, lang levetid og enkelhed. Alle værker er lavet på drejeskive og er omhyggeligt formgjort i hånden. Naturens farver og teksturer er inspirationen bag. Wilma er altid på jagt efter små øjeblikke som skiftende farver på solnedgange, flimrende lysrefleksioner, klippe- og sandformationer eller regndråber, der falder på vandoverfladen. Intet andet betyder noget end at se verden være smuk i sin egen form.

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige, billige og fleksible. Du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem følgende:
Levering til valgfrit udleveringssted: GLS, PostNord, DAO.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail webshop@himmerli.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Lignende produkter