Meadow Serving Bowl

1.895,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

-
+
Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Beskrivelse

Smukt stort Serveringsfad

Serveringsskål med blomster, der minder om en forårseng i fuldt flor.

Fayoum Potter er 100% håndlavet, så små farveforskelle og mindre forskelle i størrelsen. Vi mener, at disse forskelle indfanger skønheden og charmen ved håndlavet keramik. At dette netop er årsagen til at serveringsfadet er et kunstværk og ikke et almindeligt fad. Fadet har huller i bunden, så hænges op på vægen som dekoration. Hvis det altså ikke skal bruges til sommerens salater eller havens høst af blommer.

Materiale: Ler, Fire clay fra Aswan

Overflademateriale: Blyfri glasur Farver af jordiske oxider

Oprindelse: Egypten

Størrelse (diameter): 35 cm – 37 cm

I denne kollektion er hvert stykke lavet af stentøj, håndmalet og derefter glaseret. Hvert stykke er en eksplosion af farver og mønstre, inspireret af den frodige vegetation og fauna i området. Ud over de klassiske fortolkninger af palmetræer og den lokale flora har håndværkerne tilføjet legende elementer såsom duer, fisk og søde insekter. Fayoum bordservice har sit navn fra den berømte oase af samme navn, der ligger syd for Cairo, tæt ved Nilen. Dette område har i århundreder været et af de mest frodige og frugtbare i landet og har huset mange berømte pottemagerier, især i landsbyen Tunis. Pottemageri har været en del af områdets tradition i årtusinder. Det blev genoplivet, da Evelyn Poret, en schweizisk pottemager, etablerede en pottemageriskole og delte sin viden med børnene.

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige, billige og fleksible. Du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem følgende:
Levering til valgfrit udleveringssted: GLS, PostNord, DAO.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail webshop@himmerli.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.