Mascotte Calm – MOBJE

2.195,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Beskrivelse

Mascotte Calm

De tre dekorative japanske figurer ligner en bedstefar, et uskyldigt barn og denne udgave en fredfyldt mor. En hat, hvidt tøj og sort-hvide stribede bukser. Denne enkle kombination får selv den mindste ændring til at synes at afsløre følelse. MOBJE MASCOTTE er designet til at vække din fantasi og tilskynde til spørgsmål som “Hvordan ser det ud?” og “Hvordan får det dig til at føle dig?”

Fyldet består af en blanding af bomuld og Himeko-fyrretræsavsmuld, hvilket giver den en frisk og kølig aroma, der er unik for Himeko-fyrretræet.

Mål: B: 18 × H: 35 cm

Vægt: 500 g

Materialer:

Hoved: Formet af Himeko japansk hvid fyr

Hat: Raffiapalme

Tøj: Japansk papir

Fyld: Blanding af bomuld og Himeko-fyrretræsavsmuld

 

Pleje:

Brug en blød børste såsom en hestehårsbørste. Børst parallelt med sømmene for at fjerne støv fra overfladen.

Ved pletter, fortyndes et neutralt opvaskemiddel med varmt vand og en opvredet blød klud. Tør forsigtigt af med kluden. Skyl kluden op i rent vand og gentag behandlingen. Tør fugten af med en helt tør klud. Lad den tørre i skyggen et godt ventileret sted.

Japansk Maskotte Calm dekoration en maskot for MOBJE.

MOBJE japansk kunsthåndværk Mascotte
Japandi stilen Håndplukket kunsthåndværk fra Japan med fokus på autencitet, kvalitet og historisk håndværk. Det Japansk formsprog og indretningsstil er på mange måder forenelig med den skandivaviske. Igennem de seneste år har japandi stilen blevet særligt populær. Japandi stilen, er en sammentrækningen af japansk og skandinavisk, har i de seneste år været flittigt brugt i relation til boligindretning og afspejler mødet mellem de to landes arkitektur og designtradition.

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige, billige og fleksible. Du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem følgende:
Levering til valgfrit udleveringssted: GLS, PostNord, DAO.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail webshop@himmerli.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Lignende produkter