Alabaster candleholder Small

395,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

-
+
Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Beskrivelse

Denne alabast lys holder er lavet i et materiale, der har været brugt i Egypten siden faraonisk tid. Den bliver lysende med et lys og tilføjer en subtil belysning og masser af stemning til dit bord. Med et smukt organisk design passer denne lysholder ind i ethvert rum og ser fantastisk ud. Sælges individuelt.

Mål: 12 cm – 13 cm (diameter)

Materiale: Alabaster

Alabasterprodukterne er fuldstændig håndlavet, så der kan forekomme små uregelmæssigheder, lette farveforskelle og mindre størrelsesforskelle. Vi mener, at disse forskelle indkapsler skønheden og charmen ved håndlavede genstande. Hvert eneste er unikt, hvilket gør det til et kunstværk i sig selv.

Oprindelse: Luxor Egypten

Anvendelse: Tåler ikke rengøring og bør aldrig placeres direkte på en varm plade. Alabasten tåler brug af ægte levende lys, men vi anbefaler elektriske for at mindske sod pletter. Kan ikke anvendes til udendørsbrug om vinteren. Alabasten bør aldrig anvendes til brug med vand i.

Malaika Cairo har opnået meget, lige fra at etablere en forretningsmodel, der skaber arvestykker, samtidig med at de aktivt bidrager til lokalsamfundet i Egypten. Malaika Cairo står bag Threads of Hope, som er en skole der tilbyder gratis undervisning i broderi, og giver kvinder mulighed for at tjene penge hjemmefra. De har bygget en smuk fabrik i traditionel mur- og kuppelstil med en glædesfyldt arbejdsatmosfære, hvor de tilbyder læse- og skrivekurser og masser af muligheder for personlig vækst. Vi er meget stolte af vores samarbejde med Malaika, der gennem 20 år har opbygget stærke relationer til de bedste håndværkere inden for deres felt. Blandt dem er Fayoum-pottemagerne, der forvandler ler fra Nilen til charmerende kunstværker, og kollektivet af nubiske kvinder, der dygtigt hækler smukke egyptiske tekstiler. Vi samarbejder også med glaspusterier, der producerer de smukkeste mundblæste glas, samt lysestager af 100% håndlavet alabaster fra Luxor. Resultatet af dette samarbejde er en unik samling, der bringer minderne om en kær person, man ikke har set i lang tid, tilbage i ens liv – en personlig gave med en smuk historie. I denne vintersæson håber vi at bringe varme og samhørighed ind i dit liv, fra hyggelige middage med venner og familie til festlige og dansende middagsselskaber. Vi håber, du vil nyde vores udvalg af favoritter fra Malaika Cairo, som vi hos Himmerli er stolte af at præsentere for dig.

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige, billige og fleksible. Du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem følgende:
Levering til valgfrit udleveringssted: GLS, PostNord, DAO.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail webshop@himmerli.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Lignende produkter