Alabaster candleholder medium

495,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

-
+
Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Beskrivelse

Denne alabast lys holder er lavet i et materiale, der har været brugt i Egypten siden faraonisk tid. Den bliver lysende med et lys og tilføjer en subtil belysning og masser af stemning til dit bord. Med et smukt organisk design passer denne lysholder ind i ethvert rum og ser fantastisk ud. Sælges individuelt.

Mål: 15 cm – 16 cm (diameter)

Materiale: Alabaster

Alabasterprodukterne er fuldstændig håndlavet, så der kan forekomme små uregelmæssigheder, lette farveforskelle og mindre størrelsesforskelle. Vi mener, at disse forskelle indkapsler skønheden og charmen ved håndlavede genstande. Hvert eneste er unikt, hvilket gør det til et kunstværk i sig selv.

Oprindelse: Luxor Egypten

Anvendelse: Tåler ikke rengøring og bør aldrig placeres direkte på en varm plade. Alabasten tåler brug af ægte levende lys, men vi anbefaler elektriske for at mindske sod pletter. Kan ikke anvendes til udendørsbrug om vinteren. Alabasten bør aldrig anvendes til brug med vand i.

Malaika Logo

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige, billige og fleksible. Du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem følgende:
Levering til valgfrit udleveringssted: GLS, PostNord, DAO.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail webshop@himmerli.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Lignende produkter