Sari scruncie 35

45,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Beskrivelse

Scruchies er syet af kvinder i Nepal af vintage sarier

Bag disse sari scruncies og toilettasker står en women empowering organisation som holder til i Katmandu. De sørger for at oplære udsatte kvinder i at sy og på den måde giver dem bedre vilkår for at de kan klare sig selv.

En scrunchie er meget mere skånsom mod håret end en normal elastik. Elastikken er samtidig stærk, så scrunchien let kan holde håret.

FRA ÉN KVINDE TIL EN ANDEN.

Denne unikke item er lavet af en smuk upcyclet nøje udvalgte sari. Sarierne er blevet brugt af en indisk eller nepalesisk kvinde, hvilket betyder, at mindre fejl, som løse tråde kan forekomme. Disse fejl for os en del af den unikke skønhedsfortælling. De afspejler livet og kærligheden, som den tidligere ejer har tilføjet stoffet. Vi håber, at du vil elske historien om materialet lige så meget som os.

LAYA - Når du køber et LAYA produkt støtter du lokale Women Empowerment tiltag. Vær med til at skabe et fair globalt samfund ved at skabe arbejde i lavindkomstlade som bla. Nepal

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige, billige og fleksible. Du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem følgende:
Levering til valgfrit udleveringssted: GLS, PostNord, DAO.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail webshop@himmerli.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Lignende produkter