Polaris blue – stor toilettaske

400,00 kr.

På lager

-
+
Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Beskrivelse

Stor toilettaske

Håndlavet toilettaske med lynlåslukning og indvendig mørkblå bomuldsforing for nem rengøring. Denne fine toilettaske er ideel til at organisere dine makeup, toiletartikler og andre personlige ejendele, uanset om du er på farten eller derhjemme.

Traditionelt bruges dette Dhaka mønstret tekstiler i Nepal til mændenes hatte (topi) samt tørklæder, bryllupskostumer og kvindedragter. Her i fantastisk blå mønstret toilettaske som passer smukt ind i de skandinaviske  linjer og farver.

Materiale: Håndlavet Jacquard

Mål: ca. 25 x 14 x 12 cm

Oprindelse: Nepal

Pleje: Tåler kold maskinvask med lignende farver

Alle Laya’s tasker er håndlavede og der vil derfor kunne forekomme mindre variationer

LAYA logo farver
Laya’s fokus på håndlavet design i Nepal og Peru sikrer en positiv indvirkning på lokalsamfundene. De arbejder med lokale. Deres produkter er lavet med respekt for lokale traditioner og skaber en forbindelse mellem forskellige kulturer. Ved at købe Laya’s produkter støtter du lokale ”Women Empowering” tiltag og derigennem et bæredygtigt og fair globalt samfund. Det er mere end bare et dansk design brand, det er en bevægelse mod en mere harmonisk og meningsfuld livsstil.

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige, billige og fleksible. Du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem følgende:
Levering til valgfrit udleveringssted: GLS, PostNord, DAO.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail webshop@himmerli.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.