Kiki Gilded Muse Vase

Original price was: 2.595,00 kr..Current price is: 778,50 kr..

Kun 2 tilbage på lager

-
+
Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Beskrivelse

Smuk hvid tulipanvase med et frækt tvist af guld.

Tegn og symboler udført i glitrende guld pryder de glatte porcelænsstykker, hvilket er signaturfavoritter med glamour i overflod. En fræk udforskning af form og funktion. Inspireret af Kiki de Montparnasse, natklubsangerinden, skuespillerinden, maleren og den franske kunstners muse. Jonathan skulpturerer og drejer modellerne til vores Muse-keramik og udskifter derefter vores signaturgeometriske reliefmønstre med kropsdele – ansigter, bryster, læber – for at skabe en surrealistisk stil. Stykkerne er inspireret af vores yndlingskunstneres muser.

Mål: 19cm W, 23cm H

Rengøring: Støv af med en blød, tør klud. Vask i hånden eller aftør kun med mild sæbe og vand. Tør metalliske detaljer og overflader straks efter for at undgå vandmærker.

JA logo
Moderne amerikansk glamour. Jonathan Adler er en sand kunstner, som ikke går på kompromis for at skabe moderne og luksuriøse boligindretninger samt keramik, møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige, billige og fleksible. Du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem følgende:
Levering til valgfrit udleveringssted: GLS, PostNord, DAO.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail webshop@himmerli.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.