Bilbao – Sort med striber

350,00 kr.

På lager

-
+
Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Beskrivelse

Den alsidige unisex toiletteske er det perfekte tilbehør til både rejsende og hjemmebrugere. Med dens smarte og praktiske design kan du nemt organisere dine personlige genstande. Uanset om du er på farten eller derhjemme.

Rummelig toilettaske

På dit badeværelse derhjemme tilføjer den stribede sort hvide toilettaske både orden og stil. Ved at holde dine personlige genstande organiseret i en elegant toilettaske kan du skabe en ryddelig og indbydende atmosfære på dit badeværelse. Med dens moderne design og holdbare materialer passer den perfekt ind i enhver indretning.

Uanset om du er på vej ud i verden eller bare har brug for lidt ekstra organisation derhjemme. Denne alsidige unisex toilettaske din pålidelige ledsager. Lad den hjælpe dig med at holde styr på dine personlige genstande og tilføj en smule orden til dit liv.

Materiale: 100% Nepalesisk bomuld

Mål: 25 x 13 x 14

Oprindelse: Nepal

Pleje: Tåler kold maskinvask

LAYA logo farver
Laya’s fokus på håndlavet design i Nepal og Peru sikrer en positiv indvirkning på lokalsamfundene. De arbejder med lokale. Deres produkter er lavet med respekt for lokale traditioner og skaber en forbindelse mellem forskellige kulturer. Ved at købe Laya’s produkter støtter du lokale ”Women Empowering” tiltag og derigennem et bæredygtigt og fair globalt samfund. Det er mere end bare et dansk design brand, det er en bevægelse mod en mere harmonisk og meningsfuld livsstil.

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige, billige og fleksible. Du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem følgende:
Levering til valgfrit udleveringssted: GLS, PostNord, DAO.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail webshop@himmerli.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.