Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
LAYA Logo-White

Dansk design med fokus på håndlavet kvalitet produceret i lavindkomstlande. Støtter lokale initiativer, der styrker kvinder og fremmer global retfærdighed.

doinggoods-logo

Smukke og unikke håndlavede produkter, med et stærkt fokus på bæredygtighed og fair handel.

malaika logo

Håndlavet luksus fra Ægypten. Når du styrker en kvinde, styrker du en hel familie.

Ortigia Logo sml white

Italiensk luksuriøse sæber, dufte, cremer, stearinlys og lotioner er af naturlige og lokale Sicilianske ingredienser.

2021_JonathanAdler_Logo

Moderne amerikansk glamour.

Logo Les Ottomans HD_hvid

Eksklusivt og Italiensk, skaber æstetisk og unikke interiørprodukter.

Se udvalgte nyheder

Om Himmerli

Tag et kig rundt i vores spændende univers af unikke fund fra det meste af verden. De fleste af vores varer er håndlavede med respekt for håndværkstraditioner. Hos os finder du helt sikkert den perfekte gave til dig selv eller en, du holder af. Vi har nøje udvalgt hvert eneste produkt, så du kan være sikker på at finde noget unikt og specielt hos os.

Vores pop up butik på Frederiksberg er lukket, men vi fortsætter online og vil gøre vores bedste for at give dig den bedste oplevelse hos Himmerli. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere info, flere billeder eller en video af varerne. Vi bytter desuden ubrugte varer i 30 dage, så du har god tid til at sikre dig at varen passer ind i din indretning!

Collectable Items

Er du lige så passioneret som os, når det kommer til særligt kunsthåndværk og vintagefund? Så bør du helt sikkert tage et kig på vores håndplukkede udvalg af smukt og unikt håndværk.