Zebra hoved

95,00 kr.

På lager

-
+
Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Beskrivelse

Stripey Zebra gaveophæng er en del af Tapis Amis kollektion, en række elskelige skøre dyr, der vil få dig til at smile. Gaveophæng vil pryde enhver væg eller dør. Det vil bringe lidt glæde til dit soveværelse, børneværelse eller stue. Dette gaveophæng er håndlavet i Indien af 100% uld med en bomuldsside. På grund af det håndlavede karakter af disse varer, forvent let variation i udseendet af hvert gaveophæng. Det er på ingen måde perfekt, men unikt på sin egen måde!

Doing Goods er kendt for deres smukke og unikke håndlavede produkter. De arbejder tæt sammen med lokale håndværkere fra forskellige lande, som Indien og Marokko, for at skabe deres kollektioner af interiørvarer. Det unikke er deres fokus på bæredygtighed og fair handel. De sikrer, at alle deres håndværkere får retfærdig betaling og arbejdsvilkår, samtidig med at de bevarer de traditionelle håndværksmetoder i produktionen.

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige, billige og fleksible. Du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem følgende:
Levering til valgfrit udleveringssted: GLS, PostNord, DAO.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail webshop@himmerli.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Lignende produkter