SANDALO badesalt af Siciliansk havsalt 75g

55,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Beskrivelse

Italiensk badesalt

Fornyelse af en ældgammel praksis er sket med en rejsevenlig kuvert indeholdende en skønne saltkrystaller som smelter i badevandet og efterlader en utrolig blød fornemmelse. Perfekt til at berolige sensitiv hud og lindre trætte muskler. Også velegnet som fodbadesalt, her bruges blot en skefuld badesalt til et fodbad.

Den æteriske olie fra dette eksotiske træ har duftnoter af narcissus, cedertræ, teaktræ, vetiver rose og jasmin. En rig, kompleks og sofistikeret duft.

Vægt: 75g

Indhold: 100% siciliansk havsalt med naturlig parfume

Ortigia Sicilia logo
Ortigia Sicilia er et italiensk brand, der laver eksklusive kropsplejeprodukter. De bruger naturlige ingredienser og undgår skadelige kemikalier. Produktet er plejende og dufter skønt. Ortigia Sicilia tilbyder også gaveæsker og kollektioner, perfekte til enhver anledning. Udforsk deres luksuriøse og naturlige produkter, der vil forkæle både din hud og sjæl.

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige, billige og fleksible. Du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem følgende:
Levering til valgfrit udleveringssted: GLS, PostNord, DAO.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail webshop@himmerli.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.