Ottoman dækkeserviet – Rosewood

Original price was: 230,00 kr..Current price is: 115,00 kr..

På lager

-
+
Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Beskrivelse

Pyntet med et repeterende blomstermotiv inspireret af antikke osmanniske illustrationsblomster og indrammet med et varmt farvet geometrisk mønster, vil de smukke dækkeservietter være det perfekte bordtilbehør til enhver form for festligheder.

Fremstillet af naturlig egyptisk bomuld og silkeskærmtrykt i hånden, er disse osmanniske dækkeservietter vendbare og kan vaskes i maskine.

Mål: 32 x 45 cm

Materiale: Udført i naturlig egyptisk bomuld og silketrykt i hånden, disse osmanniske bordskånere er vendbare og kan vaskes i maskinen.

Rengøring: Tåler kold maskinvask

Malaika Logo
Malaika bruger egyptisk bomuld til at skabe tekstiler af høj kvalitet til dit hjem. De underviser lokale kvinder i bland andet håndbroderi og giver dem mulighed for at forbedre deres økonomiske situation. Hver Malaika-produkt er et lille kunstværk, fremstillet i en dynamisk og kreativ proces. Malaika tror på at fremme iværksætteri og ansvarlig forretning som en form for små selvstændige.

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige, billige og fleksible. Du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem følgende:
Levering til valgfrit udleveringssted: GLS, PostNord, DAO.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail webshop@himmerli.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.