LUX Lakbakke Small – Black

Original price was: 269,00 kr..Current price is: 174,85 kr..

På lager

-
+
Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Beskrivelse

LUX-lakerede produkter i højglanslak fremstilles i Vietnam ved hjælp af gamle traditionelle teknikker, og hvert produkt tager op til 45 dage at producere. De håndlavede produkter skabes i små håndværkslandsbyer. Basen er lavet af træ og lakkeret 10-12 gange med certificeret lak for at opnå en høj kvalitet og et luksuriøst udseende. Lakprodukterne pakkes i genanvendeligt materiale.

Mål: 19 x 19 x 3,5 cm

Mojoo logo
Mojoos har rødder i smukke, tidløse lakbakker og lakæsker til hjemmet. Disse klassiske produkter kommer i et bredt udvalg af farver, og hver sæson introduceres nye trendfarver, der passer til tidligere kollektioner. Alle bakkerne er håndlavede i Vietnam ved hjælp af gamle traditionelle teknikker. De er lavet af træ, der er blevet lakeret op til 12 gange for at opnå en blød højglansoverflade. Denne teknik er med til at skabe et eksklusivt udtryk, som vi er passionerede omkring.

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige, billige og fleksible. Du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem følgende:
Levering til valgfrit udleveringssted: GLS, PostNord, DAO.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail webshop@himmerli.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.