FLORIO PERFUME ROLL ON 10ML

150,00 kr.

På lager

-
+
Fri fragt fra 999 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Beskrivelse

Roll on parfume

Fortryllende lille roll on parfume fra Ortigia indeholder forførende duftolie og er udstyret med en praktisk rullekugle-top. Dette gør den ideel til at have med i håndtasken, så du kan inddrage Ortigias eksotiske dufte hvor som helst. Den naturlige kokosoliebase sikrer samtidig en behagelig følelse på huden.

Florio duft: Forårsblomster i det tidlige forår på Sicilien. Påskeliljer, passionsblomst og vilde irisblomster. Bløde og delikate.

Størrelse: 10 ml

Den naturlige kokosoliebase sikrer en fantastisk følelse på huden.

Ortigia Sicilia logo
Ortigia Sicilia er et italiensk brand, der laver eksklusive kropsplejeprodukter. De bruger naturlige ingredienser og undgår skadelige kemikalier. Produktet er plejende og dufter skønt. Ortigia Sicilia tilbyder også gaveæsker og kollektioner, perfekte til enhver anledning. Udforsk deres luksuriøse og naturlige produkter, der vil forkæle både din hud og sjæl.

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige, billige og fleksible. Du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem følgende:
Levering til valgfrit udleveringssted: GLS, PostNord, DAO.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail webshop@himmerli.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.